Beste vrienden, muziekliefhebbers en fans,

Even voorstellen:

Dirk, Paul en Marc, zijn al jaren bezig met het organiseren van alle mogelijke concerten. We hebben grootse plannen en werken hiervoor samen met de culturele duizendpoot de “VZW Ho-bie”.

Met ons drie bouwen we dit luik “concerten” verder uit ….. . Zeer belangrijk om weten is dat wij GEEN commerciële doeleinden hebben en dat we steeds alle winst van deze concerten schenken aan het goede doel, bij voorkeur organisaties die zich inzetten tegen kinderarmoede..

Info over de concerten? Klik op de balken hieronder.

Sponsoring van uw bedrijf!

Een concert is de ideale gelegenheid om uw klanten, leveranciers, familie, vrienden … uit te nodigen om te genieten van de muziek. Wij hebben de geschikte  formule om uw publiek voor of na het concert in de watten te leggen. Het enige wat u hoeft te doen is gezellig een babbeltje te slagen. Interesse? Wij zorgen voor de juiste sfeer, verrassen uw gasten met  culinaire  hoogstandjes en de aangepaste drankjes. Bovendien draagt u uw steentje bij aan onze goede doelen! Interesse? Neem contact op met Marc via ho-bie@hotmail.be voor meer info of verdere afspraken.