Ouder-kind yoga van MiE yoga

MiE yoga?

Als in me-time, tijd nemen om bij jezelf te komen, ruimte maken door te ademen, tijd en ruimte vinden om op ontdekking te gaan in hoofd en lichaam. En dat samen met je kind, een klein ouder-kind yoga- avontuurtje. Als tijd met je kind vaak onder druk staat, kom dan eens stil staan in ons bos.

Ouder-kind yoga?

Je komt in duo, ouder en kind -leeftijd basisschool, om voor jezelf én samen een yogales te beleven. Ieder doet dit op zijn of haar eigen manier, naast elkaar. Soms komen we elkaar tegen in de asana’s. We blijven op ons eigen matje en je blijft ook bij jezelf. In de kinderyogaleer worden kinderen aangemoedigd om het op hun eigen manier te doen. Soms betekent dat dat ze even niet meedoen of een ander ritme kiezen, dat kan allemaal bij MiE yoga. Ik verwacht niet van ouders dat ze hun kinderen corrigeren, geniet simpelweg van het moment samen en ontspan je. Kinderen die zien dat ouders zich ontspannen, meedoen en genieten, draaien vanzelf bij. Of niet, maar dan had jij er toch wat aan, prima toch!

We werken in themalessen zoals een dag naar zee of een boswandeling. En soms gaan we ook minder evidente paden op zoals in de les over de regenboog waar we de 7 chakra’s leren kennen. Het is leuk als jij zelf bijdraagt aan de les: er zijn kaartjes om voor te lezen of je kan iets meebrengen of aandoen over het thema. Je hoeft je tot niets verplicht te voelen, het is een vriendelijke uitnodiging. Meedoen doe je als jij er klaar voor bent en op eigen tempo. Wees lief voor jezelf en gun jezelf en je maatje tijd en ruimte. Iedereen is anders en dat vinden we prachtig. MiE yoga is jong en zoekend naar de -voor ons- beste formule, we blijven aanpassingen doen, feedback is zeker welkom.

Hoe doe ik mee?
dav

Iedereen is welkom, deel de info en breng gerust mensen aan, niets is leuker dan een reeksje yoga met je eigen vrienden en hun kinderen of andersom, de vrienden van je kind en hun ouders. Schrijf je in voor een reeksje van 5 zondagen, ongeveer om de 2 weken. Er loopt een reeks tussen zomer- en kerstvakantie en tussen kerst- en paasvakantie.

praktische info

Waar?
Linkeroever, Beatrijslaan 8, op het 4de verdiep in ons eigen yoga-studiootje. Bel aan en we doen open, gebruik gerust het liftje.

Wanneer?
Om de 2 weken op zondagochtend van 11u tot 12u, is het yogales. In een what’s-app groepje laat ik weten wat het thema is, we gebruiken dit alleen in functie van de lessen en na de lessen heffen we het groepje op. Een yogales duurt een uurtje, voel je vrij om nadien een kopje yoga-thee te blijven drinken en na te genieten. We leggen 6 data vast voor 5 lessen, zo is er 1 reservemoment voor als er overmacht is, bijvoorbeeld zoveel sneeuw dat niemand er geraakt of ik ziek ben. Als je zelf niet kan omwille van overmacht mag je je beurt doorgeven aan iemand die je een klein momentje gunt of die eens wilt komen proberen. Laat me dit dan weten in een privé bericht.

Hoeveel?
De MiE yoga lessenreeks van 5 kost 50 euro voor ouder en kind samen, je schrijft in door me een mailtje te sturen en bevestigt door te betalen op het rekeningnummer van VZW Ho-Bie.

Wat heb je nodig?
Gemakkelijke kleding, blote voeten en eventueel breng je iets mee of doe je iets aan dat ons thema doet leven. In de yoga studio zijn matjes, dekentjes, riemen, blokjes en lavendelkussentjes.

Foto’s?
In functie van de toekomst van MiE yoga maak ik af en toe een foto.  Als je er niet herkenbaar opstaat, bijvoorbeeld je voeten of je handen, gebruik ik ze naar believen. Sta je er wel herkenbaar op vraag ik uitdrukkelijk jullie toestemming voor gebruik.

Nog vragen?

Stel ze!

Anders, tot snel, ik kijk er naar uit.

Namasté

Annelies

0477664110

mieyoga@outlook.be

 

 

 

data 1ste trimester: 8/9 – 22/9 – 6/10 – 20/10 – 17/11 – 1/12